Betonfúrás és egyéb szolgáltatásaink

Betonfúrás

A gyémántszerszámos betonfúrás technológia a legjobb választás a beton- és vasbeton szerkezetek ideális megmunkálásához.

A gyémántszemcsés szerszámok a szerkezetekben található vasalást is elforgácsolják, a vágási, fúrási munkák után utólagos javításra, korrekcióra nincs szükség.
A vasbeton falak-födémek utólagos átalakítására alkalmazott betonfúrás technológia a gyémántfejjel történő fúrás. Napjainkban ez a legmodernebb és legkorszerűbb eljárás a szakmánkban. A furatok készítése a gyémántfejes fúrógép alkalmazása előtt roppant bonyolult és időigényes, zajjal járó művelet volt. Az új technológiával való betonfúrás mindezektől a kellemetlenségektől megóvja Önt és környezetét!
A gyémántszerszámos fúrás alkalmazásával a rezonanciát és a vibrációt minimálisra tudjuk csökkenteni, ami azért fontos, mert az épület a kezelendő felület által sem sérül meg, nem keletkeznek repedések, amik a későbbiekben negatív hatással lennének az épületre. Tehát az átalakítási munkálatok a legbiztonságosabban végezhetőek el. A módszer erőssége még, hogy a régi technológiával szemben viszonylag halkabb, és nincs porképződés sem. A furatok lehetnek merőlegesek, vagy szöget bezáróak a fallal, födémmel. A furatok mélysége 430 mm-ig terjedhet. A szerszámot víz hűti, mely a furatból eltávolítja a felesleges anyagot és megköti azt. A furatokat pedig milliméter pontossággal lehet elkészíteni a gyémántfejnek köszönhetően, valamint a felület nem igényel utómunkálatokat.

Falfúrás (beton, vasbeton, téglafal fúrása)

A meglévő falon vezetéket, csövet szeretnénk átvezetni. Sokszor kell kulcsrakész épületben, lakásban dolgozni, ahol nem lehetséges a tisztasági problémák miatt a vésés, és az azt követő helyreállítás. A lehető legkevesebb káros mellékhatással kell elvégezni a falfúrást. Erre a jó megoldás az állványos gyémántszegmenses fúrógép használata. A gépek rendkívül mobilak, kis helyigényűek, szinte mindenhova szerelhetőek.

A mukavégzéshez kérjük, a következő körülményeket biztosítani:

Vízvételi lehetőség 10m-en belül, külső menetes hűtővíz csatlakozás min. 2 bar, térítésmentesen

Megfelelő áram ellátás minimum 220v/16A, térítésmentesen

A fúrási és vágási helyek, valamint a bontási határok kijelölése

A munkavégzéshez szükséges engedélyek beszerzése ( statikai szakvélemény, építési engedély, közterület foglalás,behajtási engedély stb...)

Szükséges statikai kiváltások és megerősítések elkészítése

A munkavégzés során az érintett területeken az útban lévő, vagy munkavégzést akadályozó szerelvények, gépészeti vezetékek, elektromos kábelek, burkolatok, álpadlók, álmennyezetek stb. lebontása, eltávolítása

Az állványozást 2 m fölött

20 kg tömeget meghaladó, fúrt vagy vágott elemek elszállítása

Kültéren 15C fok felett végezzük munkánkat!

Betonfúrás
Betonfúrás
PD-Steel Hungary Kft
Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!