Rólunk

Tisztelettel: Együd Lajos
Tisztelettel: Együd Lajos

Köszönjük, hogy lehetőséget ad cégünk bemutatására!

A PD-Steel Hungary Kft. meghatározott feladatokra, projektekre és adott időtartamra kitűnő minőségű megoldásokat kínál. Megkönnyíthetjük elképzelése megvalósítását, projektje költséghatékonyságát, jogbiztonságát, és tehermentesíthetjük Önt a bonyolult beruházói feladatok jelentős része alól a legkülönbözőbb üzleti helyzetekben.

Sikerünk alapja a gyorsan rendelkezésre álló, magasan képzett és tapasztalt szakértő mérnök csapatunk. Több éves piacismeretünk és elégedett Partnereinkre alapozva kívánunk az Ön szolgálatába állni. Törekvésünk, hogy az elvárásokat megelőzve fejlődjünk, folyamatosan emelve szolgáltatásaink színvonalát.
Éljen Ön is a PD-Steel Hungary Kft. kínálta lehetőségekkel: tegye velünk költséghatékonyabbá és egyszerűbbé elképzeléseinek megvalósítását!

Kezdetek

A PD-Steel Hungary Kft. azzal a kezdeti céllal alakult meg 2009-ben, hogy finomacéllemezből készült építőipari termékeket és könnyűszerkezetes épületrendszereket forgalmazzon a mindenkori piaci igényeket szem előtt tartva. Hamarosan az áru-kereskedelmi szükségleteken túl jelentkeztek nagy számban szakmai igények is, amelyek eredményeképp ma már jelentős mérnök-tanácsadói munkát végzünk.

Kereskedelem

Az induláskor meghatározott két fő irányvonal alapján a cég mind az ipari és mezőgazdasági projektekre mind a lakossági beruházásokra nagy hangsúlyt fektet azzal a céllal, hogy a vevő/beruházó/kivitelező a számára legkedvezőbb feltételekkel kiváló minőségű termékekhez jusson.
Cégünk elsősorban új és felújításra szoruló ipari csarnokok, mezőgazdasági tárolók, magánépületek burkolati anyagainak forgalmazásával foglalkozik.
Termékválasztékunkban megtalálhatóak az alacsony és magas bordás trapézlemezek, PUR hab és kőzetgyapot töltésű szendvicspanelek, cserepes-lemezek, acél szelemenek, ereszcsatorna, síklemezek és az ezekhez szükséges kiegészítők, csavarok, tömítések, bevilágító elemek.
Széles termékválasztékunk kedvező árakkal és megbízható minőséggel párosul, beszállítóink a legnagyobb külföldi és hazai gyártók. Sok éves tapasztalatunk a garancia a minőségre, kizárólag csak kiváló minőségű termékeket forgalmazunk, melyek minden esetben galvanizáltak, biztosítva ezáltal a hosszú élettartamot.

PD-Steel Hungary Kft
Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!